Ervaringen

Na jaren van vermijden vanwege angst werd ik op tandarts Huijbers gewezen. Haar geduld en uitleg over de behandelingen hebben mijn angst bijna volledig weggenomen. Zelfs een verdoving laat ik nu achterwege als het bijvoorbeeld om een vulling gaat. Niets dan lof!

Je wordt als vorstin behandeld door twee vakkundige en vriendelijke dames. Ik val bijna in slaap in de stoel. Helemaal top!

Naar de tandarts gaan is (bijna) een uitje bij tandarts Mzhaarlem, professioneel & vriendelijk! Wij rijden met liefde een stukje verder.

Ontzettend aardige en attente tandarts en assistentes! Ze weten altijd direct wie ik ben als ik bel en nemen echt de tijd voor je tijdens de behandeling. Ook als je dingen eng of erg onprettig vind gaan ze hier heel goed mee om. Een aanrader!

​Voor het eerst een tandarts die goed met mijn angst wist om te gaan. Intussen hoef ik al geen verdoving meer als het om vullen van gaatjes  gaat. Zeer vriendelijke tandarts en assistente. Er wordt goed uitgelegd en geluisterd. Ik heb intussen al meerdere mensen uit mijn omgeving naar tandarts Huijbers verwezen en ook zij zijn zeer tevreden. Wat ook prettig is, is dat je gratis kunt parkeren in de omgeving. Ik hoef geen ander meer.

Fijne tandartspraktijk. Aardige mensen!

Ik woon al 14 jaar niet meer in Haarlem, maar ben altijd bij deze tandarts gebleven. Aardig, geïnteresseerd, goede sfeer in de praktijk, professioneel, moderne technieken, goed met kinderen. We gaan met het hele gezin op woensdagmiddag op controle, service!

Ik was er vanmiddag. Wat een goed en aardig team heb je Nine, ben altijd op mijn gemak als ik weer bij je in de stoel lig, en ja je weet me toch dan de mond te snoeren !!!! Tot de volgende keer maar weer.